GoPro HERO4 rygter  

GoPro har stoppet produktionen af alle deres nuværende HERO3 og HERO3+ modeller, oktober er tiden hvor de plejer at udgive et ny kamera. Der er masser af grunde til at tro på, at de nye rygter der flyder rundt på nettet er sande.

Torsdag d. 25 september dukker de første billeder fra en Australsk avis op på reddit. Man får hurtigt øje på de nye dioder der plejer at indikere wifi og recording, derefter ser man displayet som viser 4K-30. Ultra HD i 30FPS, hvis rygterne tale sandt vil det være et kæmpe wake up call til konkurrenterne.

PetaPixel kommer kort tid efter med en ny artikel, overskriften lyder:

GoPro HERO4 Revealed! 4K Video at 30FPS and the First Built-In Touch Display

De virker ret selvsikre, ‘4K Video at 30FPS’ er allerede old news men ‘Built-In Touch Display’ er meget overraskende og uventet. De siger ikke meget omkring den nye touch skærm kun, at den kan kontrollere kameraet, frame shots og review content ved, at trykke og swipe. Igen, hvis dette er sandt ser GoPro HERO4 ud til at blive et fantastisk kamera.

hero4blackfront.jpghero4blackback.jpg

PetaPixel nævner også nye accessories som et flydende håndtag og en ny BacPac. De mener også at kameraet får 2x bedre billed kvalitet og 2x hurtigere processor, overall 2x så kraftigt som tidligere modeller.
De pointere også at formfaktor er den samme som HERO3 og HERO3+

Det fremgår også af artiklen, at der kommer 2 modeller, black og silver. Hvor silver kommer med 4K i 15FPS.
De nævner også ‘HiLight Tag’ som skulle være en ny feature der gør det muligt at markere de fede elementer i en optagelse, personligt en feature jeg ser meget frem til!

Alt i alt lyder det til at HERO4 igen bliver “The most advanced GoPro ever” og derfor også “The most advanced actionkamera ever” Hvis altså rygterne taler sandt.

 
10
Kudos
 
10
Kudos

Now read this

GoPro lancerer tre helt nye kameraer

GoPro fortsætter udviklingen af verdens bedste og mest robuste actionkamera. Søndag den 5. oktober sender GoPro sit hidtil mest avancerede kamera på gaden sammen med to spændende ny-skabninger. HERO4 Black, HERO4 Silver og HERO. HERO4... Continue →