Nyt tilbehør og mounts til dit GoPro  

Idag d. 31 Marts 2014 har GoPro annonceret en ny række produkter, designet til at give flere muligheder for, at fange det perfekte øjeblik. GoPro har også udgivet en serie af tips og tricks på deres YouTube tutorial side.

GoPro HERO3+ og HERO3 bruger vil få glæde af en række nye huse og monterings muligheder, herunder et sort/mat hus, ny kompakt The Frame og en ny alsidig Flex Mount.

Blackout Housing til 499,- giver dig mulighed for at være endnu mere low profile når du filmer, det ikke-reflekterende sorte matte hus og en LCD skjuler er med til, at give dig det ultimative indenfor low profile shooting. Det nye hus er især godt til jagt og generelt alle der gerne vil skjule deres HERO3+ eller HERO3.

Gooseneck til 249,- og The Frame til 399,- begge designet til at være lettilgængelige og alsidige. Gooseneck er en fleksible stang lavet til, at få de svære skud rundt om hjørnet eller under et objekt.
Den ny designed Frame er den mindste og letteste måde, at monter dit HERO3+ eller HERO3 kamera. Med fuld adgang til all kameraets porte, en lås til sikkert at fjerne og indsætte kameraet hurtigere og lettere

For den avanceret bruger er der kommet Dual HERO System til 1.899,- den gør det muligt at filme synkron 2D video og konverter det til 3D via GoPro Studio redigerings program. Det er også muligt at optage video med det ene kamera og f.eks. timelaps med det andet. Huset er vandtæt ned til 60 mester dybde.

Udover dette løftede GoPro også sløret for et Rød og magenta dyknings filter der kommer til Dive housing og Dual HERO System i den nærmeste fremtid.

GoPro kom også med et par software opdatering, der skulle gøre det lettere at vise, rediger og dele videoer / billeder. GoPro’s mobil app får en opdatering der gør det muligt at opdatere dit HERO3+ trådløst via. din telefon.
Der er også kommet nogle forbedringer til GoPros kamera software.
HERO3+ Black får nye SuperView modes 1080/60 og 1080/50 og nye Auto Low Light modes der understøtter højere frame rate. Udover dette kommer der også nye Protune indstillinger der giver mulighed for at styre farver, ISO begrænsning, sharpness og exposure.
HERO3+ Silver bruger vil få glæde at et bredere field of view i alle kameraets modes.

Til foråret kommer The GoPro Player, et desktop program til Mac og Windows der skulle levere flydende afspilning af video i alle opløsninger inklusiv 2.7K og 4K. GoPro Player vil også tilbyde ‘speed controls’ til f.eks slow motion plus mulighed for, at afspille Time Lapse og Burst Photo sekvenser.

 
3
Kudos
 
3
Kudos

Now read this

GoPro lancerer tre helt nye kameraer

GoPro fortsætter udviklingen af verdens bedste og mest robuste actionkamera. Søndag den 5. oktober sender GoPro sit hidtil mest avancerede kamera på gaden sammen med to spændende ny-skabninger. HERO4 Black, HERO4 Silver og HERO. HERO4... Continue →