Test af Rhino Swivel mount

Anmeldelse lavet af Peter Sørensen i Østrig

Dette er et produkt, som du ikke ser hver dag på pisten!
Som du kan se i videoopslaget herunder, så har jeg testet Rhino Swivel for actiontemple.dk Swivlen/rotoren er et fedt stykke legetøj til spændende kameravinkler, hvis man gerne vil have mere ud af sine kameraer.

Swivlen kommer som bundle, altså en pakke bestående af et lækkert spin mount til at skrue på et standard GoPro mount, samt to poles på hver 50 cm., der også kan bruges som enkelt poles. Så du får et produkt, der kan bruges på mere end én måde.
De to poles skrues meget nemt på spin mountet (der har standard gevind), som forinden monteres på din hjelm. På den måde er det nemmere at håndtere.
For at montere GoPro kameraer på de to poles, skal du også bruge to stk. Tripod adaptore, som er ekstraudstyr. Tripod adaptoren monteres i enden af polen.

Produktet er beregnet til at fungere med to kameraer af samme slags, så der er ligevægt i swivlen. Hvis du kun har ét kamera, så fortvivl ikke, for det kan du løse med et GoPro Roll Bar Mount, 2 skruer, 3 møtrikker og spændeskiver i 2 størrelser.

Når du har monteret swivel med kamera/kameraer på din hjelm og fået hjelmen på, så får du gavn af GoPro App’en på din smartphone, så du kan indstille kameraet til at filme upside/down, have den rigtige vinkel og den rigtige opløsning. Du får det bedste resultat ved at vinkle swivlen i ca. 15 grader ned mod fronten af hjelmen og vælge en opløsning på 1440 x 1080. På den måde får du filmet dig selv højt bagfra og gode frontskud i ansigtshøjde.

Jo, det er en smule underligt at køre med på hjelmen, da selv den mindste vægtforøgelse kan mærkes, og jo, det vækker en del opsigt på pisten, da du ikke ser andre med det.

Hvis du vil have endnu mere ud af swivlen, så skal du have et par poles på hver 80 cm, og så får du endnu mere fornemmelsen af, at du har haft et kamera svævende omkring dig, når du bagefter ser din video. Men her er det godt, at Spin Mountet kommer med standard gevind, så du kan bruge andre produkter på den end et Rhino-produkt.

Jeg kan bestemt anbefale Rhino Swivel, og det er et rigtig godt sted at starte.

 
1
Kudos
 
1
Kudos

Now read this

GoPro lancerer tre helt nye kameraer

GoPro fortsætter udviklingen af verdens bedste og mest robuste actionkamera. Søndag den 5. oktober sender GoPro sit hidtil mest avancerede kamera på gaden sammen med to spændende ny-skabninger. HERO4 Black, HERO4 Silver og HERO. HERO4... Continue →